Opret konto Glemt password?

AloeVera4U

Glenn Christensen

Independent Forever Business Owner

Jeg fik en chance i livet da jeg var med i programmet Ekstremt Fed på TV3, og tabte mig hele 63 kg. Desværre i løbet af 3 år havde jeg taget næsten det hele på igen, og stod der og skulle finde ud af, hvad jeg så skulle gøre for at finde motivationen igen.

Jeg havde hørt om Forever Livings produkter tidligere, men jeg var lidt skeptisk, men til sidst tænkte jeg at hvis dette bare kunne få mig i gang, så var det helt sikkert det værd.

Jeg startede med den fantastiske pakke C9, som giver dig bedre velvære, mindsker sukkertrangen og giver dig en god kickstart til et vægttab. Det er en beslutning jeg aldrig kommer til at fortryde, da jeg synes ikke min krop har haft det bedre siden jeg startede på den.
På de første 6 dage havde jeg smidt 4.9 kg og humøret var helt i top og på alle 9 dage tabte jeg mig 7.7 kg.

Nu er jeg så glad for dette produkt da jeg kan se, hvor meget det gavner mig og vil derfor gerne formidle det videre til andre, for nyder at hjælpe og inspirere andre.
Det er det der giver mig motivation.

Jeg skriver om det på min blog www.ekstremtfed.dk eller I kan følge mig på facebook.

https://www.facebook.com/aloevera4u.dk/


Skriv endelig hvis I har spørgsmål.
glenn@aloevera4u.dk

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.